Зелена кава
Зелена кава – це досить новий продукт, але з часом він все більше набирає обертів популярності серед тих жінок, які хочуть зберегти свою молодість і красу. Напевно тим, хто такий засіб ще не пробував, цікаво, яка користь зеленого кава і чи можливий від нього шкоди. Для того щоб зрозуміти це, потрібно уважно ознайомитися з плюсами і мінусами зеленої кави.
Переваги зеленої кави :
Найголовніші переваги вживання даного продукту такі:
Дієтологічні особливості
Зелені кавові зерна вміщають в себе хлорогенная кислоти, які відрізняються особливістю активізувати процеси спалювання жирів і обмінні процеси в організмі. Також такі кислоти викликають відчуття ситості, і таким чином контролюють вагу.
Косметологічні властивості
Екстракт із зерен зеленої кави широко застосовується в косметичних салонах для загального догляду за шкірою тіла та обличчя. Мазі і креми, які робляться з даного продукту, допомагають усунути багато дефекти шкіри на зразок шрамів і розтяжок, а також зволожують шкіру і захищають її від негативних впливів клімату. Засоби, до складу яких входять зелені кавові зерна, також застосовують для омолодження, лікування вугрового висипу, усунення подразнення та лущення. Косметологів відомо і про позитивний вплив зеленої кави на волосся: він допомагає живити їх і відновлювати, надає їм здоровий блиск. Також він зміцнює нігті. Кашка з мелених зелених зерен може ефективно застосовуватися в якості засобу для боротьби з целюлітом.
Активізуючий вплив
До складу зелених зерен входять дубильні речовини, кофеїн і алкалоїди, які прекрасно стимулюють розумову і фізичну активність, допомагають впоратися з головним болем і спазмами, а також зміцнюють процеси пам’яті і благотворно впливають на роботу нервової системи. Звичайно, і улюблений нами чорна кава також володіє даною особливістю, але у зеленого кава є ще кілька явних плюсів у вигляді низького рівня вмісту кофеїну і мінімального впливу на організм і процеси, які в ньому відбуваються.
Крім переваг, про які ми вже сказали, зелена кава цілком може бути названий дуже багатообіцяючим продуктом. Дослідження підтверджують, що він цілком може стати прекрасним методом боротьби з діабетом, оскільки містить хлорогеновую кислоту. Остання здатна розщеплювати цукор, і, як наслідок, допомагати хворому організму.